• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Cat GP25NT Triplo 550 freelift/sideshift/vorkversteller LPG 2019

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

2019

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCat
ModelGP25NT Triplo 550 freelift/sideshift/vorkversteller LPG 2019
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
BrandstofLPG

Omschrijving

Of je nu bezig bent met logistiek, bouw, magazijnbeheer of een ander zwaar beroep, een betrouwbare heftruck is een must. De Caterpillar GP25NT Triplo 550 kan zomaar de machine zijn die je nodig hebt. Deze LPG aangedreven heftruck uit 2019 heeft niet alleen een professionele uitstraling, maar ook functionaliteiten zoals freelift, sideshift en vorkversteller die je werk efficiënter maken.

Bij Van de Wert Trading B.V. streven we ernaar om je de beste waarde voor je geld te bieden. We bieden onze machines aan in 'AS-IS' condities. Dit betekent dat ze in hun huidige staat worden verkocht, zonder enige garanties, maar uiteraard met de mogelijkheid om de machine grondig te inspecteren en een proefrit te maken.

We hebben een doorlopende voorraad aan machines, trucks, trailers en aanbouwdelen. Dus zelfs als deze Caterpillar GP25NT Triplo 550 niet precies is wat je zoekt, is de kans groot dat we een alternatief hebben dat aan je eisen voldoet.

Neem vooral even contact met ons op of kom langs bij ons pand in Nuland. We zijn echter niet constant aanwezig, dus een afspraak maken is aan te raden. We zien er naar uit om je op weg te helpen naar een efficiëntere werkplek.

Vergelijkbare machines