• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 42-7FD40 Duplo 325 Sideshift/vorkversteller Diesel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

2007

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model42-7FD40 Duplo 325 Sideshift/vorkversteller Diesel
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een krachtige, betrouwbare heftruck, dan is deze Toyota 42-7FD40 Duplo 325 met sideshift en vorkversteller het exemplaar dat je zoekt. Aangedreven door diesel, is deze machine een werkpaard dat zelfs de zwaarste lasten aankan.

Bij Van de Wert Trading B.V. hebben we een doorlopende voorraad van diverse machines, waaronder trucks, trailers en aanbouwdelen, waarin deze heftruck een prominente plaats inneemt. Aangeboden tegen handelsprijzen en in AS-IS conditie, je weet dat je hier de waarde krijgt die je zoekt. Hoewel we geen garanties bieden, doen we niet onder aan kwaliteit.

Voor een bezichtiging en/of proefrit met de Toyota 42-7FD40 Duplo 325 kun je vrijblijvend een afspraak maken. Omdat we niet constant aanwezig zijn, raden we je aan om van tevoren even te bellen. Dat geeft je de kans om de heftruck in actie te zien en deze eerst zelf te ervaren voordat je jouw beslissing maakt.

We kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de juiste machine voor jouw behoeften. Voor meer informatie en om de rest van onze voorraad te bekijken, bezoek onze website of neem direct contact met ons op.

Vergelijkbare machines