• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linde H25D-01 Triplo 460 Freelift/Sideshift/Vorkversteller 2013 Diesel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

2013

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
ModelH25D-01 Triplo 460 Freelift/Sideshift/Vorkversteller 2013 Diesel
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare heftruck, neem dan zeker eens een kijkje naar deze Linde H25D-01. Deze diesel heftruck uit 2013 is uitgerust met een Triplo 460 Freelift, Sideshift en een Vorkversteller, wat het tot een ontzettend veelzijdige machine maakt.

Onze voorraad is constant in beweging, dus we raden je aan om regelmatig onze website te bezoeken. Onze prijzen zijn exclusief BTW en wij leveren vanuit Nuland.

Bij Van de Wert Trading B.V. hebben we een wisselende voorraad aan machines, trucks, trailers en aanbouwdelen. Daardoor kunnen we veelal aan je specifieke behoeften voldoen. Let wel, al onze leveringen vinden plaats in AS-IS conditie en zonder garanties, conform onze algemene voorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze Linde heftruck en wil je hem graag zelf bekijken of een proefrit maken? Dat kan! Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Houd er rekening mee dat we niet de hele dag op locatie aanwezig zijn, dus een belletje vooraf is aan te raden.

Je vindt ons op de Bedrijfsstraat 3 in Nuland, maar je kunt ons ook altijd bereiken op info@vandewert.nl en via 0735320044 of 0611429354. Voor meer informatie over ons aanbod, bezoek onze website www.vandewert.nl.

Vergelijkbare machines