• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Nissan Y1D2A25Q duplu500 2009 sideshift DIESEL

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

15.500 uur

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNissan
ModelY1D2A25Q duplu500 2009 sideshift DIESEL
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt
Draaiuren15.500 uur

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en krachtige heftruck voor jouw onderneming? Overweeg dan zeker deze Nissan Y1D2A25Q duplu500 uit 2009. Met zijn sideshift en dieselvoeding is dit een zeer efficiënt en duurzaam werkpaard.

Bij Van De Wert Trading B.V. hebben we een doorlopend aanbod van machines, trucks, trailers en aanbouwdelen. Dit betekent dat we ook voortdurend nieuwe, kwalitatieve heftrucks zoals deze Nissan in voorraad hebben. Alle leveringen worden gedaan tegen handelsprijzen in 'AS-IS' condities zonder garanties. Dit houdt in dat de machines worden verkocht in de staat waarin ze zich bevinden, dus zonder garanties.

Maar wees gerust, wij geloven sterk in de kwaliteit van onze producten en garanderen jou dan ook een topmachine voor zowel lichte als zware klussen. Interesse? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit. Let wel, bel even van tevoren, we zijn niet constant aanwezig.

Zie voor meer informatie en ons volledige aanbod onze website of neem contact op via 0735320044 of info@vandewert.nl. Onze vestiging is te vinden op Bedrijfsstraat 3 in Nuland. We hopen je spoedig te kunnen verwelkomen!

Vergelijkbare machines