• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 8FBET16 Triplo 500 Freelift/Sideshift elektrisch 2012

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

1.930 uur

2012

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model8FBET16 Triplo 500 Freelift/Sideshift elektrisch 2012
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren1.930 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte heftruck? Overweeg dan de Toyota 8FBET16 Triplo 500, een elektrische heftruck die in 2012 is gemaakt. Deze Toyota heftruck is een van de vele machinerieën in onze dagelijkse voorraad.

Met de 8FBET16 Triplo 500 heb je een kwaliteitsmachinerie in handen, altijd getest en geïnspecteerd onder de strengste omstandigheden. De Triplo 500 biedt uitstekende prestaties en is ontworpen voor jouw comfort en veiligheid. Uitgerust met een Freelift en zijverschuiver die zorgen voor een uitstekende wendbaarheid en controle bij het heffen van ladingen.

Kom langs bij Van de Wert Trading B.V. in Nuland, en zie zelf de hoge standaard die we hanteren voor al onze machines, trucks, trailers en aanbouwdelen. We leveren alle producten in AS-IS conditie zonder garanties, tegen handelsprijzen.

Vraag vrijblijvend een afspraak aan voor een bezichtiging en/of proefrit. Zorg ervoor dat je van tevoren even belt, we zijn niet altijd aanwezig op locatie.

Je vindt ons in Nuland, aan de Bedrijfsstraat 3. Meer weten? Neem gerust contact met ons op via info@vandewert.nl of bel naar 0735320044. Je kunt ook onze website bezoeken www.vandewert.nl om ons huidige aanbod te bekijken.

Vergelijkbare machines