• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still heftruck forklift R60-30 heftruck duplo460 sideshift 2002

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

11.900 uur

2002

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
Modelheftruck forklift R60-30 heftruck duplo460 sideshift 2002
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt
Draaiuren11.900 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare partner voor je interne logistiek? Ontdek deze robuuste Still R60-30 heftruck uit 2002. Met een hefvermogen van 3 ton is deze machine ideaal voor zwaardere lasten. De R60-30 biedt uitstekende prestaties in magazijn en productieomgeving.

Gemakkelijk manoeuvreerbaar dankzij zijn zijschuiver, maakt deze heftruck het eenvoudig om aan te passen aan de meeste opslag- en transporttaken. Met deze Still kun je erop vertrouwen dat je werkzaamheden soepel verlopen.

Zoals al onze machines, wordt de Still R60-30 aangeboden in AS-IS conditie. Dit betekent dat de heftruck direct uit voorraad leverbaar is zonder garantie, maar natuurlijk altijd tegen een zeer competitieve prijs. Leuk om te weten: we hebben doorlopend andere machines en aanbouwdelen op voorraad. Neem een kijkje op onze website voor het actuele aanbod.

Bij Van de Wert Trading B.V. geloven we in transparantie en eerlijke handel. Daarom nodigen we je graag uit om de heftruck persoonlijk te komen bekijken en/of een proefrit te maken. Wij zijn echter niet altijd aanwezig, dus maak van tevoren even een afspraak om teleurstellingen te voorkomen. We zijn gevestigd in Nuland, aan de Bedrijfsstraat 3.

Kijk voor meer informatie op onze website www.vandewert.nl, bel ons op 0031735320044 of stuur een e-mail naar info@vandewert.nl. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Vergelijkbare machines