• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 5FG25 triplo430 freelift sideshift 13850uur lpg 1989

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

13.850 uur

1989

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model5FG25 triplo430 freelift sideshift 13850uur lpg 1989
Bouwjaar1989
ConditieGebruikt
Draaiuren13.850 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Ontdek deze robuuste heftruck, klaar om je interne logistiek naar een hoger niveau te tillen. Het is een Toyota FG25 met een triplo430 mast, op LPG. Deze machine uit 1989 is gebouwd om lang mee te gaan en staat nog steeds klaar voor de dagelijkse uitdagingen in jouw magazijn of opslagplaats.

Je profiteert met deze heftruck van de betrouwbaarheid en duurzaamheid die het merk Toyota belooft. De machine is specifiek ontworpen voor het interne logistieke gebied. Hij is compact, manoeuvreerbaar en tegelijkertijd verrassend krachtig, wat het de perfecte aanvulling maakt op elk hoge tempo werkplek.

Deze Toyota FG25-heftruck is ook uitgerust met een zijschuiver, wat enorm bijdraagt aan de veelzijdigheid van deze machine. Door deze functie kan de vork naar links of rechts bewegen, waardoor het plaatsen van ladingen met superieure precisie mogelijk is.

Let op: de prijs is exclusief btw en de heftruck is momenteel beschikbaar in Nuland. Bel vooraf voor een bezichtiging of een proefrit, dit om zeker te zijn dat we je kunnen ontvangen.

Maak kennis met de kracht van deze robuuste Toyota FG25 heftruck en ervaar hoe het jouw logistieke processen kan optimaliseren. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Vergelijkbare machines