• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yale ERP16VF heftruck ERP16VF triplo460 freelift 2016 zijschuiver

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

2016

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYale
ModelERP16VF heftruck ERP16VF triplo460 freelift 2016 zijschuiver
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je klaar voor een nieuwe hoogstand in jouw interne logistiek? We bieden je een efficiënte oplossing met deze Yale ERP16VF Heftruck uit 2016. Deze machine combineert kracht en precisie om je ladingen te verplaatsen en je werk stroomlijnen.

Naast de standaard functies biedt deze heftruck ook een zijschuiver die het navigeren door krappe ruimtes nog makkelijker maakt, wat vooral nuttig kan zijn in drukke magazijnen of krappe productielijnen. De ERP16VF Heftruck maakt deel uit van onze doorlopende voorraad.

We moeten er wel op wijzen dat alle machines en aanbouwdelen die we leveren, worden verkocht in AS-IS condities, zonder garanties. Dit is de reden dat ze worden aangeboden tegen handelsprijzen. Echter, je bent altijd welkom om een afspraak te maken voor een eventuele bezichtiging of proefrit voordat je tot aankoop overgaat.

Onthoud dat je altijd contact met ons kunt opnemen. Mail ons op info@vandewert.nl of bel ons op 0031735320044. We zijn gevestigd in Bedrijfsstraat 3, 5391 LR, Nuland. Bezoek ook onze website www.vandewert.nl om onze volledige voorraad te bekijken.

De prijs is exclusief BTW. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in Nuland. Ga vandaag nog aan de slag met de Yale ERP16VF Heftruck en merk het verschil in je logistiek operationele efficiëntie.

Vergelijkbare machines