• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 8FDF28 8FDF25 heftruck triplo600 freelift sideshift forkpositioner 2012 7620uur diesel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

7.600 uur

2012

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model8FDF28 8FDF25 heftruck triplo600 freelift sideshift forkpositioner 2012 7620uur diesel
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren7.600 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, duurzame heftruck voor je interne logistiek? Ligt de focus op efficiëntie en het vermogen om zware ladingen met gemak te verplaatsen? Dan is deze Toyota 8FDF25 diesel heftruck uit 2012 misschien precies wat je zoekt.

Deze machine is een krachtpatser, uitgerust met een triplo600 DIESEL. Dit model staat bekend om zijn betrouwbaarheid en prestaties, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Bovendien is het een van de vele hoogwaardige heftrucks die we op voorraad hebben, zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Interesse? Je kunt altijd bij ons terecht voor een bezichtiging en/of een proefrit, op afspraak natuurlijk, want goede service staat bij ons hoog in het vaandel.

Je bent ook altijd welkom bij Van de Wert Trading B.V. We hebben een snel wisselende voorraad van machines en aanbouwdelen, allemaal tegen handelsprijzen en in AS-IS conditie zonder garanties.

Ons bedrijf is gevestigd in Nuland aan de Bedrijfsstraat 3. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je bellen naar 0031735320044 of een e-mail sturen naar info@vandewert.nl. En vergeet niet onze website te bezoeken op www.vandewert.nl om ons volledige aanbod aan machines en aanbouwdelen te bekijken.

Let op: onze prijzen zijn exclusief BTW en afgegeven in Nuland.

Investeer in de kwaliteit van Toyota met deze 2012 8FDF25 heftruck en verbeter de efficiëntie van je interne logistiek vandaag nog.

Vergelijkbare machines