• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Nissan FG18 FG18 heftruck triplo425 freelift sideshift LPG 1990 zeer laag!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

1990

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNissan
ModelFG18 FG18 heftruck triplo425 freelift sideshift LPG 1990 zeer laag!
Bouwjaar1990
ConditieGebruikt
BrandstofLPG

Omschrijving

Geniet van interne logistiek met gemak met deze Nissan FG18 heftruck uit 1990. Ideaal voor omgevingen waar ruimte een luxe is, dankzij het compacte formaat en de lage hoogte. Deze 1,8 tons LPG heftruck is zeer goed voor allerlei taken en kan zonder problemen de werkdag door.

Bij ons, bij Van de Wert Trading B.V., hebben we altijd een reeks machines en aanbouwdelen op voorraad. Dus zelfs als deze Nissan FG18 niet precies is wat je zoekt, hebben we waarschijnlijk iets dat bij je past. Let wel, al onze items worden verkocht in AS-IS condities, zonder garanties, en alle prijzen zijn exclusief BTW.

De heftruck is direct beschikbaar in Nuland, en je bent meer dan welkom om een afspraak te maken voor een bezichtiging of een proefrit. We raden je aan om vooraf te bellen, aangezien we niet altijd op locatie zijn.

Met het toegevoegde voordeel van een zijschuiver, wordt het manoeuvreren en positioneren van zware lasten een fluitje van een cent, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Voor meer informatie, bezoek onze website of neem contact op via info@vandewert.nl of 0031735320044. We zien uit naar je bezoek aan Van de Wert Trading B.V., Bedrijfsstraat 3, 5391 LR, Nuland.

Vergelijkbare machines