• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 7FDF7 7FDF25 duplo450 SIDESHIFT 2005 heftruck forklift DIESEL

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

14.000 uur

2005

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model7FDF7 7FDF25 duplo450 SIDESHIFT 2005 heftruck forklift DIESEL
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt
Draaiuren14.000 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare workhorse om je interne logistiek soepel te laten verlopen? Maak nader kennis met deze Toyota 7FDF25 diesel heftruck uit 2005. Deze goed functionerende machine is speciaal ontworpen om productiviteit en veiligheid in jouw magazijn of distributiecentrum te verhogen.

Deze Toyota 7FDF25, toepasbaar in het veld van interne logistiek, komt inclusief een zijschuiver. Dit betekent dat je gemakkelijk je ladingen kunt verschuiven zonder de truck zelf te hoeven verplaatsen. Dat scheelt een hoop tijd en moeite tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

Bij Van de Wert Trading B.V. hebben we voortdurend een voorraad van machines en aanbouwdelen, inclusief deze efficiënte Toyata heftrucks. En hoewel deze machine uit 2005 komt, werkt hij nog steeds op vol vermogen en klaar om een positieve bijdrage te leveren aan jouw operaties.

Het is belangrijk om te weten dat al onze leveringen zijn tegen handelsprijzen in AS-IS condities zonder garantie. Maar je bent van harte welkom voor een bezichtiging en/of een proefrit om dit voertuig zelf te ervaren. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. Ook willen we je eraan herinneren dat de vermelde prijs exclusief BTW is en afgehaald moet worden vanaf onze locatie in Nuland.

Klaar om de prestaties in je magazijn of distributiecentrum een boost te geven? Kies voor de Toyota 7FDF25 diesel heftruck. Ondanks dat hij al van 2005 is, gaat hij zeker nog een flinke tijd mee.

Vergelijkbare machines