• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Cat heftruck forklift DP25 triplo 430 freelift/sideshift Diesel 1999

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

8.550 uur

1999

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCat
Modelheftruck forklift DP25 triplo 430 freelift/sideshift Diesel 1999
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt
Draaiuren8.550 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Deze betrouwbare Caterpillar DP25 heftruck, gebouwd in 1999, is een krachtige en onmisbare machine voor verschillende soorten interne logistiek. Ondanks zijn leeftijd, biedt deze diesel aangedreven heftruck nog steeds de efficiëntie en prestaties die je van het merk Caterpillar zou verwachten.

Wat het meest opvalt aan deze heftruck is zijn triplo 430 freelift/sideshift mogelijkheid, waarmee je flexibaliteit en nauwkeurigheid hebt bij het verplaatsen van lasten. Dit is een optie die je zeker zal waarderen voor complexe en snelle werkzaamheden.

Het is belangrijk te weten dat de prijs van deze heftruck exclusief BTW is en de machine in AS-IS conditie is. Oftewel, je koopt wat je ziet, zonder garanties. Dit is standaard bij Van de Wert Trading B.V., een bedrijf met een snel wisselende voorraad van machines en aanbouwdelen.

Voordat je de koop sluit, is het mogelijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging of een proefrit. Afhangend van je interesse kun je ons bereiken via Info@vandewert.nl of via 0031735320044. Let hierbij op dat we niet altijd aanwezig zijn en het handig is om van tevoren te bellen.

Bekijk voor meer details en onze lopende voorraad machines onze website www.vandewert.nl. Bij Van de Wert Trading B.V. krijg je de passende machine voor jouw klus.

Vergelijkbare machines