• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TCM FD35 Heftruck Duplo 330 Sideshift/vorkversteller Diesel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

4.340 uur

1993

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTCM
ModelFD35 Heftruck Duplo 330 Sideshift/vorkversteller Diesel
Bouwjaar1993
ConditieGebruikt
Draaiuren4.340 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

In de wereld van interne logistiek is betrouwbaarheid essentieel. Hier bieden we een perfect voorbeeld van betrouwbaarheid met deze TCM FD30 Duplo 330 Sideshift/vorkversteller Diesel heftruck. Gebouwd in 1993, heeft deze heftruck de tand des tijds doorstaan, zonder aan functionaliteit in te boeten. Zijn toepassingsgebied binnen de interne logistiek maakt hem geschikt voor diverse werkzaamheden.

Deze TCM heftruck is uitgerust met een vorkversteller en zijverschuiver, waardoor hij uitermate flexibel is in diverse magazijnomgevingen. Zijn diesel aangedreven motor zorgt voor een krachtige, constant prestatie, ongeacht de lading.

We nodigen je van harte uit voor een bezichtiging en/of proefrit bij Van de Wert Trading B.V. Laat je overtuigen door de mogelijkheden van deze heftruck en maak kennis met onze voortdurend wisselende voorraad machines en aanbouwdelen. Neem contact met ons op voor een afspraak, wij zijn gevestigd aan de Bedrijfsstraat 3 in Nuland.

Houd er rekening mee dat al onze leveringen plaatsvinden in AS-IS condities, tegen handelsprijzen en zonder garanties. We kijken ernaar uit om binnenkort van je te horen en je de betrouwbaarheid van deze TCM FD30 Duplo 330 Sideshift/vorkversteller Diesel heftruck te laten ervaren.

Vergelijkbare machines