• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still R60-25 Heftruck Still R60-25 duplo 320 elektrisch 2005

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

3.530 uur

2005

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelR60-25 Heftruck Still R60-25 duplo 320 elektrisch 2005
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt
Draaiuren3.530 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte heftruck voor je magazijn- of bouwprojecten? Overweeg dan deze Still R60-25 Heftruck. Deze krachtige, elektrische heftruck uit 2005 is royaal uitgerust en staat klaar om al je zware hijsklussen moeiteloos te klaren.

Van de Wert Trading B.V. biedt deze heftruck aan met de belofte van kwaliteit en prestatie. De machine is beschikbaar in een AS-IS conditie, wat betekent dat hij wordt verkocht in de staat waarin hij momenteel verkeert, zonder garanties. Maar laat dit je niet weerhouden, want ondanks de gebruikte staat, heeft deze heftruck nog steeds heel veel te bieden.

Wil je deze Still R60-25 Heftruck in actie zien? Dat kan! Je kunt altijd een afspraak maken voor een bezichtiging of proefrit. Maar wees er snel bij, onze voorraad verandert snel. En met de reputatie van Still, kan deze heftruck snel van de markt zijn.

Dus, ben je klaar om je operatie naar een hoger niveau te tillen met deze duurzame en betrouwbare heftruck? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt altijd bellen of een e-mail sturen. We zijn niet altijd aanwezig, dus bel even vooraf.

Kom langs bij Van de Wert Trading B.V. aan de Bedrijfsstraat 3 in Nuland, mail naar Info@vandewert.nl of bel ons op 0031735320044. Bezoek ook onze website www.vandewert.nl voor meer informatie en andere beschikbare machines. Versterk je werkproces met de juiste machine, kies voor de Still R60-25 Heftruck.

Vergelijkbare machines