• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 42-7FGF25 Heftruck Toyota 42-7FG25 duplo 500 sideshift/vorkversteller LPG 2011

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

9.385 uur

2011

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model42-7FGF25 Heftruck Toyota 42-7FG25 duplo 500 sideshift/vorkversteller LPG 2011
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren9.385 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Ontdek deze Toyota 42-7FG25 heftruck. Gebouwd in 2011, maar nog steeds klaar en in staat om de zware lasten van jouw interne logistieke behoeften te tillen. Hij is schadevrij, goed onderhouden en klaar om aan de slag te gaan in jouw magazijn of opslagplaats.

Deze betrouwbare machine kenmerkt zich door zijn dubbele vork (duplo 500), sideshift en vorkversteller, aangedreven door LPG. Deze functies verhogen de functionaliteit en efficiëntie, waardoor deze heftruck een onmisbaar werkpaard in jouw magazijn wordt.

Bovendien ben je met de aankoop van deze machine niet de laatste in de rij. We hebben een continue voorraad van machines en aanbouwdelen, dus aarzel niet om de website vaak te bezoeken voor de nieuwste aanwinsten.

Je bent van harte welkom om, geheel vrijblijvend, deze Toyota heftruck te komen bekijken of zelfs uit te proberen bij Van de Wert Trading B.V. in Nuland. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken, zodat je er zeker van kunt zijn dat wij aanwezig zijn.

Inbegrepen bij deze heftruck zijn een vorkenversteller en zijschuiver, wat de functionaliteit van deze machine nog verder verbetert. Let op: we verkopen al onze machines tegen handelsprijzen en in AS-IS condities, zonder garanties. Wacht niet te lang, want deze veelzijdige en betrouwbare heftruck is de perfecte aanvulling op jouw werkvloot.

Vergelijkbare machines