• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Atlas AC17UF

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

0 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAtlas
ModelAC17UF
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Atlas AC17F. Deze minigraver beschikt over een ruime cabine en is gemakkelijk te transporteren en zeer wendbaar, waardoor het de ideale keuze is voor verschillende werkzaamheden op verschillende terreinen.

Aangedreven door een Yanmar 3TNV80-SSU motor, met een vermogen van 13,4 kW en een maximaal koppel van 67,4 Nm, is de Atlas AC17F betrouwbaar en robuust. Het is uitgerust met een hydraulisch systeem met een axiale zuigerpomp met enkele nokkenasplaat, een druk van 24,5 Mpa en een graafkracht van de emmer van 21 kN en een armgraafkracht van 12 kN.

De graafmachine biedt opmerkelijke wendbaarheid met een kantelhoek van de giek van 47° aan de rechterkant en 65° aan de linkerkant, een draaisnelheid van 10 tpm en een rijsnelheid van 4,5 km/u. Het heeft een spoorbreedte van 230 mm en een grondspecifieke druk van 30 kPa. De brandstoftank heeft een inhoud van 21 liter en de hydraulische olietank heeft een capaciteit van 26 liter.

De mogelijkheid om de Atlas AC17F uit te breiden met een Steelwrist of GP kantelkop en aanhangwagen maakt deze minigraver nog flexibeler in gebruik. Optioneel zijn er veel aanbouwdelen uit voorraad leverbaar.

Deze machine wordt geleverd door SCHUURHUIS BV, gespecialiseerd in hoogwaardige apparatuur en machines voor de GWW- en hovenierssector. Vertrouw op onze uitstekende service en dienstverlening. Neem contact op met onze specialist Richard voor meer informatie over leasen of kopen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1780 kg

Vergelijkbare machines