• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Atlas AC35UF

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

0 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAtlas
ModelAC35UF
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Zoek je een compacte, krachtige mini-graafmachine voor al je klussen? De Atlas AC35UF is een veelzijdige machine die uitstekend presteert op elk terrein. Hij is uitgerust met een Kubota-motor van 18.5 kW / 2200 rpm, wat zorgt voor uitstekende prestaties en efficiëntie.

De Atlas AC35UF heeft een grondige werkgewicht van 3,85 ton, wat hem stabiel en stevig maakt tijdens het graven. Met een graafbakcapaciteit van 0.11 m³ en een maximale graafdiepte van 3.2 meter, kun je rekenen op een effectieve, diepe graafervaring. Daarnaast zorgt het compacte formaat (Lengte: 2640 mm, Breedte: 740 mm, Hoogte: 2250 mm) ervoor dat je makkelijk kunt manoeuvreren op moeilijk bereikbare plekken. Het onderstel is ook aan de brede kant met een breedte van 1700 mm waardoor de machine stabiel blijft tijdens je klussen.

Voor extra comfort zit er een airco in de cabine, perfect voor die zware werkdagen in de zon. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot het toevoegen van Steelwrist draaikantelstukken, waardoor de machine nog veelzijdiger inzetbaar is.

We begrijpen dat bij zo'n aankoop een goede service niet mag ontbreken. Daarom staan onze specialisten, zoals Richard, altijd voor je klaar. Of je nu vragen hebt over de machine, een leasevoorstel wilt aanvragen, of specialistisch advies nodig hebt, we staan voor je klaar.

De Atlas AC35UF biedt geweldige prestaties, uitstekende functies en de betrouwbaarheid van het merk Atlas. Je bent verzekerd van een mini-graafmachine die zijn gewicht in goud waard is.

Interesse? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van de Atlas AC35UF.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3 kg

Vergelijkbare machines