• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Atlas AC08b

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

0 km

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAtlas
ModelAC08b
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Tellerstand0

Omschrijving

De Atlas AC08B is een compacte krachtpatser! Deze minigraver lever je superieure prestaties op elke werklocatie. Of je nu op landbouwgrond, in tuinen, of op wegen werkt: de Atlas AC08B maakt het makkelijker. Deze machine is favoriet bij veel hoveniers.

Ondanks zijn compacte formaat beschikt de Atlas AC08B over veel handige functies. De onderwagen kan bijvoorbeeld hydraulisch versteld worden van 74 cm naar 90 cm en hij heeft een standaard rolbeugel.

De minigraver komt met standaard opties zoals dubbel werkende functie voetpedalen en LED-werkverlichting. Ook zijn er extra opties mogelijk zoals een zwaailamp, werklampen op de beugel en diverse aanbouwdelen voor specifieke klussen. Met deze aanpasbaarheid is de Atlas AC08B geschikt voor allerlei soorten werkzaamheden.

Heb je al een machine? Geen zorgen, om het allemaal makkelijker te maken is inruil van je huidige machine mogelijk. Daarnaast krijg je bij ons 2 jaar garantie op de Atlas minigravers.

Bij Schuurhuis BV, zijn onze specialisten altijd beschikbaar om jou te adviseren over onze kwaliteitsvolle meetapparatuur, gereedschappen en machines. Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

(merk op dat prijzen zijn uitgesloten, zoals gevraagd).

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1010 kg

Vergelijkbare machines