• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Jungheinrich EFG 218k

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

9.010 km

9.010 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vsheftrucks

Friezenweg 18 d
5349 AW Oss

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJungheinrich
ModelEFG 218k
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Tellerstand9.010 km
Draaiuren9.010 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en krachtige heftruck? Dan is deze Jungheinrich EFG 218k wellicht precies wat je zoekt. Deze elektrische triplex heftruck komt uit 2018 en heeft nog veel te bieden.

Met een capaciteit van 1.800 kg kan deze machine zware taken met gemak aan. En dankzij de maximale hefhoogte van 5.000 mm, bereik je ook probleemloos de hogere niveaus in je magazijn of opslagplaats.

Je kunt rekenen op flexibiliteit en nauwkeurigheid bij het manoeuvreren van ladingen, want deze heftruck is uitgerust met een sideshift, freelift en vorkenspreider. Deze functies maken het verwerken van goederen efficiënt en veilig, ongeacht hun vorm of grootte.

Ondanks het intensieve gebruik heeft deze heftruck slechts 9.010 bedrijfsuren op de teller. De batterij, die in 2022 is vervangen, is voorzien van een automatisch vulsysteem en een externe lader. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van de stroomvoorziening, zodat je je kunt concentreren op je werk.

En weet je wat nog meer geweldig is? We hebben een video-opname voorbereid om je deze machine in actie te laten zien. Het wachten is op groen licht om het te delen!

Mis deze kans niet om een betrouwbare en efficiënte werkpartner te bezitten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze Jungheinrich EFG 218k heftruck!

Vergelijkbare machines