• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX20-18

Image

2.383 km

2.383 uur

2015

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vsheftrucks

Friezenweg 18 d
5349 AW Oss

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX20-18
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Tellerstand2.383 km
Draaiuren2.383 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek deze Still RX20-18 heftruck met drievoudige mast, een toonaangevend product uit Duitsland. De machine is gebouwd in 2015 en blijft in uitstekende staat na slechts 2.383 bedrijfsuren. Met een laadcapaciteit van 1.800 kg en een maximale hefhoogte van 4.470 mm, is het uitgerust om aan jouw uitdagingen te voldoen.

Deze heftruck heeft een free lift functie, wat betekent dat hij de laadhoogte kan verhogen zonder de mast te verlengen. Zo kun je de laadruimte optimaal benutten. De geïntegreerde sideshift maakt het mogelijk om de lading in beide richtingen horizontaal te verplaatsen, wat het laden en lossen een stuk eenvoudiger maakt.

Met een doorrijhoogte van slechts 2.060 mm kan deze heftruck gemakkelijk in beperkte ruimtes werken. De 2015 batterij voorziet hem op betrouwbare wijze van stroom en wordt geleverd met een externe lader om ervoor te zorgen dat hij altijd klaar is om te werken.

Wordt de Still RX20-18 jouw nieuwe assistent voor al je zware klussen? Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar het zelf. Voor je het weet, bedien je deze soepele machine zelf en neem je je productiviteit naar nieuwe hoogtes.

Let op: er zijn leasing opties beschikbaar, contacteer ons voor meer details.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3500 kg

Vergelijkbare machines