• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX20-16

Image

4.521 km

4.521 uur

2019

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vsheftrucks

Friezenweg 18 d
5349 AW Oss

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX20-16
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Tellerstand4.521 km
Draaiuren4.521 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Dit is een heftruck die altijd presteert. Een Duitse STILL RX20-16, bouwjaar 2019, die in goede staat verkeert en altijd klaar is voor je volgende klus. Deze machine heeft een hefvermogen van 1.600 kg en kan tot wel 5.220 mm hoog heffen, wat het een uitstekende keuze maakt voor een breed scala aan projecten.

Met 4.521 bedrijfsuren op de teller heeft deze heftruck genoeg ervaring zonder dat het ten koste gaat van de prestaties of betrouwbaarheid. Daarnaast is de STILL RX20-16 uitgerust met een triplex mast en een geïntegreerde sideshift, die meer flexibiliteit bieden tijdens het manoeuvreren van goederen.

Een andere opvallende eigenschap is de doorrijhoogte van 2.260 mm. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos door alle standaard deuropeningen kunt rijden, wat de logistieke efficiëntie op je werkplek ten goede komt.

De heftruck wordt aangedreven door een batterij en wordt geleverd met een externe lader. Dit maakt het gemakkelijk en handig om ervoor te zorgen dat je machine altijd klaar is voor gebruik.

Neem contact op voor een proefrit en ervaar zelf waarom de STILL RX20-16 een uitstekende keuze is als je betrouwbaarheid en prestaties zoekt.

Om het nog gemakkelijker te maken, bieden we ook financiële lease mogelijkheden aan. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3400 kg

Vergelijkbare machines