• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX70-25T

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

5.347 km

5.347 uur

2018

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vsheftrucks

Friezenweg 18 d
5349 AW Oss

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX70-25T
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Tellerstand5.347 km
Draaiuren5.347 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Ontdek de kracht en betrouwbaarheid van deze Still RX70-25T Triplex LPG heftruck. Gebouwd in 2018, komt deze Duitse werkpaard uit een reeks bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid.

Een degelijke keuze voor elk magazijn-, distributie- of logistiek bedrijf. Deze heftruck heeft een indrukwekkende capaciteit van 2.500 kg, waardoor zware lading gemakkelijk verhandeld kan worden. Daarbovenop is hij in staat om tot een hoogte van 7.390 mm te heffen, een echte hoogvlieger in zijn segment.

Naast prestaties heeft deze heftruck ook het voordeel dat hij behoorlijk gebruikt is, maar nog steeds in goede staat verkeert. Met slechts 5.347 uur op de teller, kan hij nog heel wat werk verzetten.

Het voertuig heeft een geïntegreerde sideshift en is voorzien van een freelift, waardoor hij flexibel en efficiënt in gebruik is. Met een doorgangshoogte van 3.175 mm draait deze heftruck zijn hand niet om voor uitdagende en moeilijke ruimtes.

Benieuwd naar dit ijzeren paard in actie? Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar zelf de mogelijkheden. Houd onze site in de gaten voor een video waarin we deze heftruck in werking laten zien. En voor degenen die geïnteresseerd zijn in het aanschaffen van deze machine, bieden we zelfs de mogelijkheid voor financiële lease.

Dus, ben je klaar voor een upgrade in je magazijn? Overweeg de Still RX70-25T en merk het verschil in efficiëntie en prestatie.

Vergelijkbare machines