• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster H3.00XM

Image

7.857 km

7.857 uur

2008

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vsheftrucks

Friezenweg 18 d
5349 AW Oss

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelH3.00XM
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
Tellerstand7.857 km
Draaiuren7.857 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Klaar om de productiviteit van jouw werkplek te verhogen? Deze duurzame Hyster H3.00XM heftruck kan daarbij helpen. Deze robuuste masttruck, een authentieke HYSTER uit 2008, is in goede staat en klaar om jouw lasten te verlichten.

Met een indrukwekkende capaciteit van 3.000 kg is het geen klus die de Hyster niet aankan. Zelfs zware lasten tillen is probleemloos dankzij de hefhoogte van 4.765 mm. Maar dat is nog niet alles! De heftruck komt ook met FREELIFT, waardoor je nog meer controle over je ladingen krijgt.

Wat het werk ook vereist, de Hyster H3.00XM heeft het gereedschap voor de klus. De VORKENVERSTELLER functie zorgt voor flexibiliteit bij het hanteren van verschillende laadgrootten. Dit terwijl de lage doorrijdhoogte van 2.200 mm deze heftruck ideaal maakt voor werkruimte met beperkte hoogte.

De lepels van de heftruck zijn 1.200 mm lang, perfect voor het manoeuvreren van omvangrijke goederen. We hebben hoge resolutie foto's en een video opname van de motor van de heftruck, die spoedig volgen.

Wil je de Hyster H3.00XM zelf ervaren? Maak een afspraak voor een proefrit. Ongetwijfeld zal je dan de betrouwbaarheid en superieure prestaties van deze krachtige werkpaard nog meer waarderen. En wees gerust, het is een Hyster: de maximale prestaties en duurzaamheid zijn gegarandeerd.

Vergelijkbare machines