• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX60-25

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

11.107 uur

2007

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-25
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren11.107 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Zoek je naar een efficiënte oplossing voor je zware tillen? Neem dan een kijkje naar deze Still RX60-25 elektrische heftruck, een betrouwbaar stuk gereedschap die effectief en snel groot gewicht kan hanteren.

Deze kwalitatieve heftruck heeft een maximaal hefvermogen van 2500kg, waardoor die je de mogelijkheid geeft tot het tillen van zware lasten zonder enige moeite. Met een indrukwekkende hefhoogte van 455cm en een vrijeheffing van 155cm, kun je er zeker van zijn dat geen enkele klus te hoog is voor deze machine.

Het beschikt ook over een side-shift functie, dat helpt bij het nauwkeurig positioneren van je lading, en werklampen om te zorgen voor een duidelijke zichtbaarheid tijdens de werkuren. Daarnaast is deze elektrische heftruck uitgerust met een triplex mast voor extra stabiliteit en een langere levensduur.

Inbegrepen in de levering is een acculader, waardoor je zonder zorgen kunt werken. Bovendien, de machine is gekeurd tot 10.2024, dus je hebt nog jarenlang zekerheid over de betrouwbaarheid en veiligheid van deze machine.

Dus ben je op zoek naar een topklasse heftruck die je werklast vermindert en je productiviteit verhoogt, ga dan voor de Still RX60-25 elektrische heftruck. Inruil en transport zijn mogelijk in overleg, dus vraag vandaag nog meer informatie aan over deze machine.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5041 kg

Vergelijkbare machines