• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still R60-30

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

4.647 uur

2003

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelR60-30
Bouwjaar2003
ConditieGebruikt
Draaiuren4.647 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de veelzijdige en functierijke Still R60-30 heftruck. Met zijn indrukwekkende elektrische aandrijving biedt deze heftruck een ongeëvenaarde efficiëntie in alle werkomstandigheden.

Met een aanzienlijk hefvermogen van 3000kg, kan de Still R60-30 zware lasten met gemak aan. Om je operaties verder te vergemakkelijken beschikt de heftruck bovendien over een hefhoogte van 495cm en een vrije heffing van 167cm.

De Still R60-30 wordt geleverd met een side-shift voor meer manoeuvreerbaarheid en nauwkeurigheid bij het hanteren van goederen. Verder is het uitgerust met werklampen voor betere zichtbaarheid tijdens het werk, wat bijdraagt aan de algehele veiligheid en productiviteit.

Daarnaast wordt de Still R60-30 inclusief acculader geleverd, waardoor je direct aan de slag kunt. Inruil en transport zijn mogelijk in overleg, zodat we je kunnen helpen bij het naadloos integreren van deze heftruck in je huidige wagenpark.

Maak een slimme keuze, ga voor de duurzame en betrouwbare Still R60-30 elektrische heftruck. Ervaar de kracht, de precisie en de veelzijdigheid van dit voertuig en til jouw business naar een hoger niveau.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5245 kg

Vergelijkbare machines