• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX70-25T

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

12.691 uur

2015

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX70-25T
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren12.691 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Neem de controle over met deze Still RX70-25T LPG heftruck. Met zijn krachtige 2500kg hefvermogen kan hij vrijwel elke taak aan. De 465cm hefhoogte en 155cm vrijeheffing gecombineerd met een triplex mast verzekeren je van operationele flexibiliteit in verschillende werkomstandigheden.

Deze heftruck is uitgerust met een vorkenspreider van 103/56 cm en een handige side-shift functie, wat het manoeuvreren van ladingen veel gemakkelijker maakt. Daarnaast zorgt de volledige cabine niet alleen voor comfort, maar geeft ook een uitstekend all-round zicht voor veilige werking.

Of je nu vroeg in de ochtend begint of laat in de avond eindigt, de werklampen zorgen voor uitstekende zichtbaarheid. De cabine is tevens voorzien van verwarming, zodat je zelfs in de koudste winters comfortabel kunt werken. Voeg daar een radio aan toe en je bent klaar voor een productieve werkdag.

Let op, de gasfles wordt niet bijgeleverd. En goed nieuws: inruil is mogelijk en transport kan in overleg geregeld worden. Maak van deze Still RX70-25T LPG heftruck je betrouwbare partner op de werkvloer.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4040 kg

Vergelijkbare machines