• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX60-25

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

6.660 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-25
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren6.660 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Bekijk deze krachtige Still RX60-25 elektrische heftruck, een betrouwbare werkpartner voor al je zware klussen. Met een indrukwekkend hefvermogen van 2500 kg kan deze machine gemakkelijk zware lasten aan. De triplex mast biedt een grote hefhoogte van wel 605 cm, met 220 cm vrije heffing. Dit betekent dat je ook hogere plekken met gemak kunt bereiken.

Deze heftruck is ook uitgerust met een vierde functie tot op het bord, wat duidt op extra gebruiksgemak en functionaliteit. Met een geldige keuring tot november 2024 kun je erop vertrouwen dat de machine in uitstekende staat verkeert.

Daarnaast beschikt de machine over werklampen voor beter zicht in donkere ruimtes en zijn de non-marking banden ideaal om geen sporen achter te laten op je werkplaatsvloer.

Niet te vergeten, de heftruck komt inclusief een acculader. Dit betekent dat je de machine gemakkelijk en snel kunt opladen wanneer dat nodig is.

Ben je op zoek naar een solide en betrouwbare elektrische heftruck? Dan is de Still RX60-25 een uitstekende keuze. Inruil en transport kunnen in overleg mogelijk zijn. Neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5054 kg

Vergelijkbare machines