• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX60-40

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

8.893 uur

2019

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-40
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren8.893 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de krachtige prestaties van deze Still RX60-40 elektrische heftruck. Met zijn indrukwekkende 4000kg hefvermogen, tilt deze machine jouw werkzaamheden naar een hoger niveau. Dankzij de 465cm hefhoogte en 155cm vrije heffing is deze heftruck uitermate geschikt voor diverse soorten taken in zowel magazijnen als buitenterreinen.

Navigeer moeiteloos door nauwe gangpaden en langs obstakels dankzij de ingebouwde side-shift. De triplex mast zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit tijdens het heffen van zware ladingen. Fijn voor je gemoedsrust: de heftruck heeft zijn keuring tot 11.2024 in de pocket.

Geen zorgen over comfort – deze Still heftruck is voorzien van een volledige cabine. Zo werk je in alle weersomstandigheden comfortabel door. De machine is uitgerust met werklampen en verwarming, zodat je wanneer nodig ook in het donker en bij kou lekker kunt doorwerken.

Geniet van een vlotte rit met de non-marking banden, perfect voor gevoelige vloeren. De betrouwbare 2019 batterij met bijgeleverde acculader houdt je bedrijf draaiende zonder onderbrekingen.

Interesse om deze Still RX60-40 elektrische heftruck toe te voegen aan jouw bedrijfsuitrusting? Inruil en transport zijn mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6771 kg

Vergelijkbare machines