• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX60-25

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

4.432 uur

2019

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-25
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren4.432 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Kijk eens naar deze Still RX60-25 elektrische heftruck. Deze sterke machine is uitgerust met een groot hefvermogen van 2500 kg, en een hefhoogte van 450 cm, wat het tot een krachtige en veelzijdige assistent in de werkruimte maakt. Bovendien heeft de heftruck een toegevoegde zijverschuiver voor extra manoeuvreerbaarheid in beperkte ruimtes.

Deze Still RX60-25 draait op non-marking banden, om ervoor te zorgen dat uw vloer schoon en krasvrij blijft, zelfs tijdens intensief gebruik. De heftruck wordt geleverd met werklampen, waardoor je op elk moment van de dag in veilige omstandigheden kunt werken.

Dit model is een nieuw type en wordt geleverd met een bijbehorende acculader, wat betekent dat je meteen aan de slag kan zodra deze aan je vloot wordt toegevoegd. Daarnaast zijn inruil en transport mogelijk in overleg, zodat we ervoor kunnen zorgen dat deze heftruck perfect aansluit bij uw behoeften.

Met deze Still RX60-25 elektrische heftruck kan jouw werk efficiënter en effectiever worden uitgevoerd. Overweeg dit betrouwbare model voor jouw volgende uitrusting-upgrade.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4900 kg

Vergelijkbare machines