• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip
Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Heftruck.

Vergelijkbare machines

Image

Still RX7-25

7.842 km · 2014

€ 9.999

Lease niet beschikbaar

Still RX60-35

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

12.875 uur

2011

Elektrisch

Duurzaam

Niet meer beschikbaar

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-35
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren12.875 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare elektrische heftruck, kijk dan niet verder dan deze Still RX60-35. Het is een kwaliteitsmachine van een bewezen merk, ontworpen om je in je handelingen te versterken. Je kunt met een hefvermogen van 3500kg een grote hoeveelheid goederen tillen, en met een hefhoogte van tot wel 495cm bereik je ook die plekken die voor anderen moeilijk te bereiken zijn. Dankzij de duplex mast kun je met twee reeksen vorken tegelijk werken, wat zorgt voor een grote veelzijdigheid.

De machine heeft een batterij uit 2016 en komt met een acculader. Wees gerust, je hoeft niet te vrezen voor een versleten batterij: deze is nog in prima staat. Vaste onderdelen zijn dubbele vorken, side-shift en vorkenspreider, die bijdragen aan de gebruiksvriendelijkheid en functies aan deze indrukwekkende machine.

Comfort is ook essentieel tijdens een werkdag. Daarom bevat deze heftruck een cabine om in te werken en werklampen om je zicht te verbeteren, ongeacht de lichtomstandigheden. Het markeert geen banden en is uitgerust met een joystick voor eenvoudige bediening.

Kortom, met deze Still RX60-35 heftruck voer je je werkzaamheden efficiënt en comfortabel uit. Inruil en transport zijn mogelijk in overleg, zodat we aan al je wensen kunnen voldoen. Vertrouw op Still's jarenlange ervaring en sta sterk met deze RX60-35 heftruck.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5736 kg