• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX60-25

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

3.311 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-25
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren3.311 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de efficiëntie en kracht van deze Still RX60-25 elektrische heftruck. Met een indrukwekkend hefvermogen van 2500kg en een hefhoogte van 540cm is deze machine een echte aanwinst voor jouw team. Dankzij de 165cm vrije heffing heb jij geen enkel probleem met het verplaatsen van zware lasten.

De Still RX60-25 is uitgerust met extra functies om jouw werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan een praktische 3e en 4e functie tot op bord, en natuurlijk werklampen voor optimale zichtbaarheid. De heftruck heeft een triplex mast die zorgt voor extra stabiliteit tijdens het heffen en verplaatsen van goederen.

Doordat deze heftruck is voorzien van non-marking banden, kun jij zorgeloos rondrijden zonder zorgen over sporen of strepen op de werkvloer. En als kers op de taart, de heftruck wordt inclusief acculader geleverd. Voortaan hoef je niet meer te stoppen voor vervelende accuwissels.

Tot slot zijn inruil en transport mogelijk in overleg, zodat we kunnen verzekeren dat de Still RX60-25 perfect past in jouw operatie. Ervaar vandaag nog de kwaliteit en kracht van Still, en verhoog de prestaties van jouw team met deze incredible heftruck.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5076 kg

Vergelijkbare machines