• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 7FBMF35

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

11.998 uur

2006

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model7FBMF35
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt
Draaiuren11.998 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare, sterke en gebruiksvriendelijke heftruck voor je logistieke operaties? Overweeg de Toyota 7FBMF35, een elektrische heftruck met indrukwekkende specificaties. Deze machine wordt gekenmerkt door zijn uitstekende hefvermogen van 3500kg, waardoor het zwaarste tilwerk een fluitje van een cent wordt.

Daarnaast heeft het een maximale hefhoogte van 400 cm, waardoor je makkelijk tot aan de hoogste rekken kunt komen. De duplexmast draagt bij aan de stabiliteit en flexibiliteit tijdens het heffen en dalen, wat de veiligheid op de werkvloer vergroot.

Deze Toyota 7FBMF35 is uitgerust met goede werklampen, wat bijdraagt aan de functionaliteit in uiteenlopende lichtomstandigheden. De machine komt inclusief acculader, waardoor je met minimale moeite je elektrische heftruck kunt laten draaien.

Bovendien bieden we je de mogelijkheid om te overleggen over inruil en transport van de heftruck. En herinner, dit is een Toyota, een merk dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. De Toyota 7FBMF35 zou een robuuste en betrouwbare aanvulling zijn op je machinepark. Breng vandaag nog een bezoek en zie zelf wat deze heftruck voor je kan betekenen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6280 kg

Vergelijkbare machines