• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX60-35

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

6.156 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-35
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren6.156 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Bekijk deze robuuste Still RX60-35 elektrische heftruck, een krachtige optie die alsmaar blijft presteren, dag na dag. De heftruck levert een indrukwekkend hefvermogen van maar liefst 3500 kg en heeft een maximale hefhoogte van 335 cm. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos en veilig ladingen kunt verplaatsen, zelfs op grotere hoogtes.

Deze machine is uitgerust met een side-shift functie, dit maakt het gemakkelijk om kleine aanpassingen te maken in de positionering van de vracht. Dit betekent minder tijd en moeite voor jou bij lastige manoeuvres. De heftruck bezit ook een comfortabele cabine, wat betekent dat je in alle weersomstandigheden aan het werk kunt gaan.

De aanwezige 2018 batterij garandeert een goede en duurzame werking, terwijl de werklampen zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid, zelfs in minder verlichte omgevingen. De heftruck is gekeurd tot 09.2024, waardoor je verzekerd bent van een veilige machine die aan de voorschriften voldoet.

Deze Still RX60-35 heftruck komt inclusief acculader, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de krachtbron van je machine. Daarnaast valt in overleg de optie voor inruil en transport te bespreken, wat het proces van investeren in kwaliteitsmateriaal nog gemakkelijker maakt.

Kortom, deze Still RX60-35 heftruck is een betrouwbare krachtpatser die het zware tillen van jou overneemt.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5700 kg

Vergelijkbare machines