• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 02-8FDF18

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

7.858 uur

2018

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model02-8FDF18
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren7.858 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar kracht, betrouwbaarheid en efficiëntie in je werkplaats, magazijn of bouwlocatie? Deze Toyota 02-8FDF18 diesel heftruck staat dan klaar om aan al je verwachtingen te voldoen. Met een indrukwekkend hefvermogen van 1800 kg kan deze machine de meeste lasten met gemak aan. Met een maximale hefhoogte van maar liefst 470 cm vergroot je onmiddellijk je opslagcapaciteit en efficiëntie. De extra 150 cm vrije heffing biedt extra flexibiliteit bij het laden en lossen van vracht.

Daarnaast verhoogt de side-shiftfunctie de precisie en verminderen de werklampen de werkrisico's door de zichtbaarheid te verhogen, mocht je ooit in een omgeving met weinig licht moeten werken. De triplex mast voegt een extra niveau van stabiliteit toe, wat weer bijdraagt aan de algehele veiligheid van de machine.

We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom zijn inruil en transportmogelijkheden bespreekbaar om te zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Als je op zoek bent naar een krachtpatser die je werklast aankan, dan is deze Toyota 02-8FDF18 diesel heftruck de machine voor jou.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3030 kg

Vergelijkbare machines