• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX20-16

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

12.999 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX20-16
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren12.999 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Word de nieuwe eigenaar van deze betrouwbare Still RX20-16 elektrische heftruck. De machine komt met een sterk hefvermogen van 1600 kg, dus hij zal geen moeite hebben met zware lasten.

De heftruck bereikt moeiteloos een hefhoogte van 320 cm, waardoor je probleemloos hoge stellingen kunt bereiken. Daarnaast biedt hij een vrije heffing van 145 cm, wat een geweldige hulp is bij het stapelen in beperkte ruimtes.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze heftruck is de side-shift, waarmee je de last zijwaarts kunt verplaatsen, zonder de truck zelf te bewegen. Dit is bijzonder handig in krappe ruimtes en maakt deze truck zeer flexibel. Om je operationele bereik nog verder uit te breiden, is er ook een vorkenspreider aanwezig.

Voor comfort en veiligheid is deze heftruck voorzien van heldere werklampen en een goede stoel, zodat je ook tijdens langere shifts comfortabel kunt blijven werken.

De aanschaf van deze heftruck omvat ook een bijbehorende acculader, om ervoor te zorgen dat je altijd klaar bent om aan de slag te gaan.

Mocht je een oude machine hebben, dan is inruil mogelijk en ook transport kunnen we in overleg voor je regelen. Deze Still RX20-16 is klaar voor een tweede leven - ben jij klaar om de potentie ervan volledig te benutten?

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3200 kg

Vergelijkbare machines