• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX20-16

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

5.089 uur

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX20-16
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren5.089 uur

Omschrijving

Laten we het hebben over deze krachtpatser: de Still RX20-16. Deze elektrische heftruck is een industriële topper met zijn 1600kg hefvermogen. Niet alleen heeft hij een indrukwekkend hefvermogen, maar hij bereikt ook een hefhoogte van maar liefst 495cm. Omdat hij een vrije heffing van 165cm heeft, ondersteunt hij bij het efficiënt stapelen en verplaatsen van goederen op verschillende hoogtes.

De Still RX20-16 is uitgerust met een side-shift functie, waarmee je nauwkeurig en flexibel kunt manoeuvreren, zelfs in de meest krappe ruimtes. Goed zicht op je werkplek wordt gegarandeerd door de werklampen die zijn geïnstalleerd op de heftruck.

Met zijn non-marking banden laat deze heftruck geen sporen achter op je werkvloer. Zo blijft je werkplek altijd netjes, ongeacht hoe intensief de Still RX20-16 wordt gebruikt.

Ook voor het gemak is gezorgd. De Still RX20-16 wordt geleverd inclusief een acculader. Zo kun je hem direct weer opladen en is hij altijd klaar voor gebruik.

En het beste nieuws is nog dat inruil en transport mogelijk zijn in overleg. Dus als je op zoek bent naar een upgrade van je huidige machinepark, is dit de perfecte kans om te kiezen voor kwaliteit en kracht in één. Met de Still RX20-16 heb je een betrouwbare partner voor al je zware hijs- en hefklussen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3227 kg

Vergelijkbare machines