• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX20-16

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

12.302 uur

2019

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX20-16
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren12.302 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare, stevige heftruck? Dan zou deze Still RX20-16 wel eens perfect kunnen zijn voor jou. Deze elektrische heftruck is uitgerust met een stevige triplex mast en kan een indrukwekkend gewicht van 1600 kg aan. De maximale hefhoogte is 527 cm, met een vrije heffing van 175 cm, wat het werken op hoogte een stuk veiliger en efficiënter maakt.

Een bijzonder kenmerk van deze heftruck is de side-shift functie, die extra flexibiliteit biedt in kleine of drukke ruimtes. Bovendien bevat deze heftruck werklampen voor betere zichtbaarheid bij werkzaamheden in donkere of slecht verlichte gebieden.

Deze Still RX20-16 is grondig gekeurd en de keuring is geldig tot en met mei 2024. Het is uitgerust met non-marking banden, die geen sporen achterlaten, ideaal voor werk op gevoelige oppervlakken.

En wat betreft energie? Geen zorgen, er zit een 2019 batterij in deze heftruck en hij komt ook nog eens met een acculader. Dat betekent minder downtime en meer werktijd voor jou.

Levering en inruil zijn bespreekbaar, dus neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Mis deze kans niet, de Still RX20-16 zou zomaar jouw volgende geweldige gereedschap kunnen zijn.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3215 kg

Vergelijkbare machines