• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyundai 25L-7A

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

12.943 uur

2012

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyundai
Model25L-7A
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren12.943 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Neem een kijkje naar deze robuuste en betrouwbare Hyundai 25L-7A heftruck. Deze machine is aangedreven op LPG en garandeert indrukwekkende prestaties. Met een hefvermogen van 2500kg en een maximale hefhoogte van 460cm, is deze heftruck uitstekend geschikt voor zware en hoogbereikbare taken.

Het unieke verkooppunt van deze heftruck is de 145cm vrije heffing. Hiermee kunt je zonder zorgen in beperkte ruimten werken en met gemak lastige taken uitvoeren. Voor de extra flexibiliteit is er een side-shift functie aanwezig. Deze functie maakt zijwaarts verplaatsen mogelijk, waardoor je de vracht precies kan plaatsen waar je wilt.

En dat is nog niet alles. De Hyundai 25L-7A is uitgerust met werklampen voor betere zichtbaarheid, ongeacht de arbeidsomstandigheden. Om voor verscheidenheid aan werkzaamheden te kunnen zorgen, wordt deze machine aangeboden met een triplex mast.

Ter informatie, de heftruck wordt aangeboden zonder gasfles. Echter, inruil en transport kunnen in overleg geregeld worden.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en solide heftruck die krachtige prestaties levert, dan is deze Hyundai 25L-7A zeker de moeite waard om te overwegen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3960 kg

Vergelijkbare machines