• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX20-16

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

12.674 uur

2008

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX20-16
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
Draaiuren12.674 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de krachtige mogelijkheden van deze elektrische heftruck van Still. Het betreft hier het model RX20-16, een machine die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en efficiency. De Still RX20-16 heeft een hefvermogen van 1600kg, wat hem geschikt maakt voor een breed scala aan toepassingen in diverse sectoren.

Met een hefhoogte van 495cm en een vrije heffing van 157cm is deze heftruck in staat om zware lasten moeiteloos op aanzienlijke hoogte te brengen. De triplex mast zorgt voor stabiliteit zonder in te leveren op de flexibiliteit. Daarnaast is de heftruck voorzien van een handige side-shift, voor optimale manoeuvreerbaarheid in beperkte ruimtes.

De Still RX20-16 is uitgerust met werklampen voor optimale zichtbaarheid in minder goed verlichte omgevingen. Dankzij de gebruiksvriendelijke joystick bedien je de heftruck met gemak en precisie. De 4e functie tot op bord vergroot de veelzijdigheid van deze machine.

Wat betreft energievoorziening is deze Still RX20-16 voorzien van een batterij uit 2017. En geen zorgen over het opladen - de heftruck wordt geleverd inclusief acculader. Inruil en transport is mogelijk in overleg. Ga voor kwaliteit en efficiëntie met de Still RX20-16 elektrische heftruck.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3462 kg

Vergelijkbare machines