• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX60-35

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

1.163 uur

2019

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-35
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren1.163 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Zoek je een krachtige, betrouwbare heftruck voor je zware dagelijkse klussen? Dan is deze Still RX60-35 heftruck van de vooraanstaande fabrikant Still precies wat je nodig hebt. Deze elektrische heftruck heeft een indrukwekkende hefcapaciteit van 3500kg. De duplex mast zorgt ervoor dat je lasten tot wel 465 cm hoog kunt tillen. Daarnaast brengt de side-shift functie flexibiliteit in je werk en maakt het verplaatsen van ladingen gemakkelijker.

Met de 2019 batterij weet je zeker dat de machine niet voortijdig zonder stroom komt te staan. Bovendien wordt hij geleverd met een handige acculader. Als je het werkveld graag goed verlicht wilt hebben, zijn de ingebouwde werklampen een mooie extra. De heftruck is ook uitgerust met non-marking banden om vloeren niet te beschadigen. Bovendien is een 4e functie tot op het bord mogelijk.

Mocht je al een oude machine hebben, we staan open voor inruil. We kunnen in overleg zelfs de transport regelen. De Still RX60-35 is een flexibele krachtpatser die je kan helpen om je werk efficiënter te maken. Waar wacht je nog op? Zorg dat deze duurzame, veelzijdige machine vandaag nog van jou is.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5797 kg

Vergelijkbare machines