• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster H2.0FT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

14.759 uur

2017

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelH2.0FT
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren14.759 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

Op zoek naar een krachtige en flexibele toevoeging aan je machinepark? Ontdek de Hyster H2.0FT LPG heftruck. Deze stoere machine heeft een hefvermogen van 2000kg en een indrukwekkende hefhoogte van 430cm. Perfect voor al je zware hefopdrachten in magazijnen en op werkplekken met een hoge stelling.

En er is meer. De Hyster H2.0FT is uitgerust met een side-shift functie en vorkenspreider, waardoor je meer controle en nauwkeurigheid hebt in de behandeling van je ladingen. Moeiteloos verplaats je zowel smalle als brede pallets, en met de werkverlichting hoef je je geen zorgen te maken over het werken in donkere of slecht verlichte omstandigheden.

De duplex mast maakt het gemakkelijk om operaties uit te voeren op verschillende hoogtes, wat de veelzijdigheid van de machine verhoogt. Let op: de heftruck wordt geleverd zonder gasfles.

We begrijpen dat het runnen van een operatie een grote investering vraagt, en daarom bespreken wij graag de mogelijkheden voor inruil en transport met je. Laat de Hyster H2.0FT LPG heftruck jouw werkzaamheden naar een hoger niveau tillen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3820 kg

Vergelijkbare machines