• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linde E14-02

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

7.628 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
ModelE14-02
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren7.628 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een krachtige, betrouwbare en functionele heftruck voor je dagelijkse bedrijfsvoering? Kijk dan eens naar de Linde E14-02. Deze elektrische heftruck van het Duitse merk Linde is ontworpen om al je zware tilwerkzaamheden te verlichten. Met een hefvermogen van 1400 kg, is geen klus te zwaar voor deze machine.

De Linde E14-02 heeft een hefhoogte van 460 cm en een vrije heffing van 160 cm, waardoor je in vrijwel elke situatie eenvoudig bij je lading kunt komen. De triplex mast zorgt voor extra stabiliteit, en met de ingebouwde side-shift wordt manoeuvreren een fluitje van een cent. Zo wordt het laden en verplaatsen van zware goederen op de werkvloer een stuk efficiënter en veiliger.

Daarnaast is deze heftruck voorzien van werklampen, zodat je ook in minder verlichte omgevingen goed en veilig aan de slag kunt. De bijgeleverde acculader zorgt ervoor dat de Linde E14-02 altijd klaar is voor gebruik, wanneer je hem ook nodig hebt.

Ben je enthousiast geworden over de Linde E14-02? Transport en inruil van je huidige machine zijn in overleg mogelijk. Bekijk deze krachtpatser vandaag nog en ontdek hoe hij je werkzaamheden kan vergemakkelijken.

Vergelijkbare machines