• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX60-30

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

12.178 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-30
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren12.178 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een robuuste, betrouwbare en efficiënte heftruck? Deze Still RX60-30 is de perfecte oplossing voor jouw zware til- en verplaatsingstaken. Met zijn sterk hefvermogen van 3000kg kan deze elektrische heftruck moeiteloos zware ladingen hanteren.

Deze heftruck bereikt een hefhoogte van maar liefst 372cm en is uitgerust met een side-shift functie, waardoor je moeiteloos kunt manoeuvreren in beperkte ruimtes. Voor extra gemak is deze heftruck uitgerust met een volledige cabine, complete met verwarming om comfort te bieden tijdens die koude werkdagen.

De machine heeft nieuwe, non-marking banden en heldere werklampen om de veiligheid te waarborgen in verschillende werkomstandigheden. De heftruck wordt aangedreven door een batterij uit 2018, wat garant staat voor uitstekende prestaties en een lange levensduur.

Bovendien wordt de acculader meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt zodra de heftruck op je locatie aankomt. Wij staan ook open voor inruil en transport kan worden geregeld in overleg.

Kortom, deze Still RX60-30 biedt je de betrouwbaarheid en prestaties die je nodig hebt. Grijp deze kans en verbeter vandaag nog je operationele efficiëntie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5291 kg

Vergelijkbare machines