• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX60-30

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

11.844 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-30
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren11.844 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de Still RX60-30, een solide en betrouwbare elektrische heftruck, klaar om het zware werk in jouw magazijn te verlichten. Met een indrukwekkend hefvermogen van 3000kg en een hefhoogte van 330cm kan deze machine gemakkelijk grote en zware ladingen behandelen.

Deze heftruck is uitgerust met een volwaardige cabine die je beschermt tegen de elementen. Daarnaast zorgt de ingebouwde verwarming ervoor dat je zelfs in koudere omstandigheden aangenaam kan werken.

Deze heftruck komt met een reeks extra functionaliteiten die jouw werk nog efficiënter kunnen maken. Dankzij de vorkenspreider zijn jouw vorken aan te passen aan de breedte van de lading. De werklampen verzekeren goede zichtbaarheid, zelfs in minder verlichte ruimtes en de zijverschuiver maakt nauwkeurig manoeuvreren een fluitje van een cent.

De Still RX60-30 wordt geleverd met extra lange vorken en een bijhorende acculader. De heftruck is goedgekeurd tot 10.2023, waardoor je zeker bent van een betrouwbaar product dat in goede staat verkeert.

Transport en inruil van deze machine is mogelijk in overleg, waardoor aanpassing aan jouw specifieke omstandigheden altijd een optie is.

Laat je magazijn of werf efficiënter werken met de Still RX60-30. Neem contact op voor meer informatie of een eventuele demonstratie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5288 kg

Vergelijkbare machines