• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still R60-35

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

5.935 uur

1997

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelR60-35
Bouwjaar1997
ConditieGebruikt
Draaiuren5.935 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige heftruck die je zwaarste taken aankan? Overweeg dan de elektrische heftruck van Still, type R60-35.

Met een hefvermogen van 3500 kg is deze machine een uitstekende keuze voor lastige hijsklussen. De hefhoogte van 410 cm zorgt ervoor dat je ook in hogere ruimtes probleemloos kunt werken. En met de extra derde en vierde functie tot het vorkenbord worden je werkzaamheden nog gemakkelijker en efficiënter.

Zichtbaarheid en veiligheid zijn altijd belangrijk en daarom is deze heftruck uitgerust met werklampen om ook in minder verlichte omstandigheden je klus te kunnen klaren.

Daarnaast brengt deze Still heftruck minder zorgen met zich mee dankzij de betrouwbare batterij uit 2013 en de inbegrepen acculader voor continu top prestaties.

En hoewel we geloven dat deze heftruck klaar is voor vele jaren dienst, begrijpen we dat omstandigheden kunnen veranderen. Daarom is inruil voor deze machine mogelijk, en kunnen we het transport in goede banen leiden. Alles in overleg, om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Maak je werk eenvoudig met de Still R60-35 elektrische heftruck. Informeer naar de condities en mogelijkheden en ervaar zelf wat deze krachtpatser voor jouw werkplek kan betekenen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5900 kg

Vergelijkbare machines