• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still R20-16

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

29.500 uur

1993

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelR20-16
Bouwjaar1993
ConditieGebruikt
Draaiuren29.500 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Heb je een betrouwbaar en krachtig stuk gereedschap nodig om zware lasten te verplaatsen? Bekijk dan eens de Still R20-16 elektrische heftruck. Deze compacte krachtpatser heeft een hefvermogen van 1600 kg - meer dan genoeg voor de meeste toepassingen.

Deze Still R20-16 gaat verder dan de standaard met een indrukwekkende hefhoogte van 546 cm. Dat betekent dat je items tot grote hoogtes veilig en efficiënt kunt verplaatsen. Perfect voor magazijnen met hoge stellingen of andere plekken waar je net dat beetje extra bereik nodig hebt.

Eén van de unieke eigenschappen van deze heftruck is de side-shift functie, waarmee je gemakkelijk zijwaarts kunt manoeuvreren. Dit maakt het gemakkelijker om ladingen precies op de juiste plek te krijgen, zelfs in krappe ruimtes.

Met de vrije-heffingsfunctie van de Still R20-16 heftruck, kan je lasten snel op tillen tot 160 cm zonder de gehele mast te hoeven uitstrekken. Dit bespaart energie en maakt de truck in het algemeen efficiënter.

De Still R20-16 wordt ook geleverd inclusief een acculader, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten.

Mocht je onverhoopt toch willen switchen van machine, we bieden de mogelijkheid tot inruil. Ook het transport kan in overleg geregeld worden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van de heftruck.

Kortom, de Still R20-16 elektrische heftruck is de betrouwbare, krachtige en veelzijdige oplossing voor al jouw hef- en transportbehoeften.

Vergelijkbare machines