• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linde H25D

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

11.500 uur

2012

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
ModelH25D
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren11.500 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige heftruck, bekijk dan deze Linde H25D. Bekend om zijn uitstekende kwaliteit en duurzaamheid, is de Linde H25D een sterke diesel heftruck die perfect is voor een breed scala aan werkzaamheden.

Deze Linde H25D heeft een indrukwekkend hefvermogen van 2500kg, wat aantoont dat hij zelfs de zwaarste klussen aankan. Daarnaast heeft hij een hefhoogte van 376cm, waardoor je gemakkelijk hoge locaties kunt bereiken. Deze functies maken het de ideale partner voor jouw logistieke taken.

Deze heftruck is uitgerust met een side-shift voor extra wendbaarheid, wat je de flexibiliteit geeft om in krappe ruimtes te manoeuvreren. Daarnaast zorgen werklampen voor optimale verlichting en veiligheid, ongeacht de omgevingsomstandigheden.

Veiligheid is een prioriteit bij Linde en dat zie je terug in deze H25D. Hij is uitgerust met een veiligheidssysteem om ongelukken en schade te voorkomen. Dus je kunt erop vertrouwen dat deze heftruck jou, je team en je goederen veilig houdt.

Als bonus, bieden we de mogelijkheid tot inruil en transport in overleg, om je aankoopproces zo soepel mogelijk te maken. Mocht je interesse hebben in deze betrouwbare heftruck, dan staan we klaar om je verder te helpen. Overweeg de Linde H25D voor je volgende machine-investering; het is een keuze waar je geen spijt van zult hebben.

Vergelijkbare machines