• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yale Glp35vx

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

8.500 uur

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BR MACHINERY

SLOOTSEKUILEN 20
5986PG BERINGE

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYale
ModelGlp35vx
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren8.500 uur

Omschrijving

De Yale GLP35VX is een topklasse heftruck, gebouwd in 2018 en maar 8500 uur op de teller. De GLP35VX is bijzonder krachtig met een hefvermogen van 3500 kg, terwijl het eigen gewicht van de heftruck slechts 5280 kg bedraagt.

Deze machine is ontworpen om uw werkzaamheden soepeler te laten verlopen. Voorzien van een freelift en hydraulische vorkenversteller, zorgt de GLP35VX voor hoge productiviteitsniveaus. Daarbij zijn de vorken zo ontworpen dat ze twee pallets tegelijk kunnen tillen. Dit komt doordat de heftruck voorzien is van vier lepels. Deze kunnen echter worden gedemonteerd, waardoor een configuratie met twee lepels met vorkenverstelling mogelijk is.

Met een maximaal hefbereik van 3.80 m en een doorrijhoogte van 2,65 m, tilt de Yale heftruck zware lasten met gemak naar grote hoogtes. Bovendien biedt de hogere zitpositie de bestuurder een uitstekend overzicht, wat bijzonder handig is bij het laden van vrachtwagens.

Wellicht kent u nog wel meer bedrijven of klussen waar deze Yale GLP35VX heftruck goed van pas kan komen. We staan open voor inruil en kunnen ook het transport voor u regelen. Let wel, de vermelde prijs is exclusief BTW. Maak uw werk gemakkelijker met de Yale GLP35VX.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5280 kg

Vergelijkbare machines