• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster H5.0

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

9.999 km

9.999 uur

2008

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BR MACHINERY

SLOOTSEKUILEN 20
5986PG BERINGE

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelH5.0
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
Tellerstand9.999 km
Draaiuren9.999 uur

Omschrijving

Op zoek naar een stevige, betrouwbare en krachtige heftruck? Dan is deze Hyster H5.0 een uitstekende keuze. Deze machine is gebouwd in 2008 en heeft een stevig hefvermogen van 5000 kg, waardoor zelfs de zwaarste lasten geen uitdaging vormen. Ondanks zijn kracht weegt de heftruck zelf slechts 7900 kg.

De Hyster H5.0 heeft een indrukwekkende hefhoogte van 3,45 m, terwijl de doorrijhoogte 2,50m is. Dit maakt het een uiterst veelzijdige machine, ideaal voor verschillende omstandigheden en ruimtes. De lepellengte van 1.50m biedt extra stabiliteit en gemak bij het tillen en verplaatsen van lasten.

Deze heftruck is uitgerust met een hydraulische vorkenversteller en een sideshift voor de beste manoeuvreerbaarheid. De bediening is mechanisch met lange hendels, gericht op gebruiksgemak en efficiëntie.

Ondanks enkele jaren van dienst, is deze Hyster H5.0 nog steeds in goede werkende staat. Het vervoer en inruil van de machine zijn ook mogelijk, waardoor het een heel aantrekkelijke optie is. Neem vandaag nog contact met ons op om deze krachtige en betrouwbare Hyster H5.0 te bekijken.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7900 kg

Vergelijkbare machines