• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 02-8FGF25

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

3.850 uur

2017

LPG

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model02-8FGF25
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren3.850 uur
BrandstofLPG

Omschrijving

De Toyota 02-8FGF25 is een uniek stuk van ware technologie dat ontworpen is om je werk efficiënter en effectiever te maken. Deze heftruck werkt op LPG, wat niet alleen schoner is maar ook kosteneffectief.

De heftruck heeft een indrukwekkende capaciteit van 2500 kg, genoeg om zelfs je zwaarste lasten moeiteloos te verplaatsen. Met een doorrijhoogte van 2500 mm en een hefhoogte van maar liefst 6000 mm, kan deze machine in veel verschillende situaties worden gebruikt.

Het beschikt over een triplex free lift mast, waardoor je de vrijheid hebt om de lading op verschillende niveaus te verplaatsen zonder het zicht te verliezen. Dit model heeft in 2017 het levenslicht gezien en heeft sindsdien slechts 3850 bedrijfsuren geregistreerd. Dit betekent dat je een nieuw aanvoelende machine krijgt tegen een fractie van de nieuwprijs.

Daarnaast komt deze heftruck met een aantal extra's en accessoires. Zo biedt het een zijverschuiver en vorkversteller, die je flexibiliteit bieden bij het hanteren van ladingen van verschillende groottes. Voor de veiligheid heeft het zowel voor- als achterverlichting, evenals ruitenwissers en een spiegel om het zicht te verbeteren.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbaar, efficiënt en veilig apparaat dat jouw logistieke operaties kan ondersteunen, dan is deze Toyota 02-8FGF25 heftruck een slimme keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Vergelijkbare machines